Home
Over ons
Algemene voorwaarden
Routebeschrijving
Diensten en Producten
Bedrijfsinformatie
Mailing lijst
Hulp op Afstand
Webshop
Nieuws
cookies policy
StarOffice
Foto's Bewerken
Speciale tekens
Status netwerkverbinding
Muis via toetsenbord bedienen
Waarom Windows XP
PC op afstand besturen
Domein en webhosting
Prijs domeinen
Prijs pakketten
Portofolie
Webcam server
www..ext
 
Over ons
BNzo Automatisering is in 2004 begonnen als totaalleverancier van IT oplossingen en bedrijfsautomatisering. Daarbij richt BNzo Automatisering zich vooral op het midden- en kleinbedrijf maar ook als particulier kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een pc-prive project of in onze webshop.

Wij bieden in de eerste plaats bedrijfszekere oplossingen met een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren daarom de betere hardware en vooral een stabiel besturingssysteem. Linux is een speerpunt binnen ons bedrijf. Het kent een zeer lage storingsgevoeligheid voor een zeer gunstige prijs.

Voor het betrouwbaar blijven van een goed functionerend netwerk is het van belang om dit netwerk goed te laten beheren en onderhouden.

We beheren bestaande netwerken. Maar we zijn ook Uw partner bij uitbreiding of de aanleg van compleet nieuwe netwerken, inclusief installatie van de nodige file-, applicatie-, print-, fax-, web- of mailservers.

Samenwerking gaat voor ons twee kanten op. We hebben de kant van de klant en de kant van de leveranciers en producenten. Beide kanten zijn voor alle partijen net zo belangrijk. Door goed up-to-date te blijven aan beide kanten kunnen we altijd oplossingen bieden die doeltreffend en juist afgewogen zijn. Geen overcapaciteit meer op plekken waar dit nooit tot zijn recht komt. Geen dure produkten, diensten of software op plekken waar het niet gebruikt wordt. Geen goedkope oplossingen die men binnen twaalf maanden weer moet vervangen voor andere oplossingen. Wij sturen u naar een stabiele infrastructuur met zo min mogelijk onverwachte aanschaf, problemen, capaciteitsproblemen en onderhoud.

Een snellere processor, meer geheugen, of een nieuwe computer? Ook bij uw hardware-investeringen scheiden wij de zin van de onzin. BNzo Automatisering levert alle A-merken en kiest voor u de beste oplossing. De computers van het eigen 'BNzo'-merk met BNzo-Computing garantie kunnen geheel op maat gemaakt worden.

Uiteraard kunnen wij ook voor u realiseren dat uw bedrijfsnetwerk veilig aangesloten wordt op het internet. Met firewall en virus scanner op de server, die zich zelf elke dag bijwerken.

U zult verbaasd zijn over onze gunstige prijskwaliteit verhouding.

Bekijk rustig onze site en bij vragen of opmerkingen uwerzijds kunt u ons een E-mail sturen of ons bellen op 0543-532840.
Links
Adware-Removal-Tool
kb4011086
google 78754
Adware-Removal-Tool
gmail backup
unchecky
driver booster
Reset win7 password
iPhone itimrepair
classic shell
convert x to DVD
CDBurnerXP
ghostery
PortableApps
google imap
Iconrestorer
ninite quick install
SecurStick
Multy Desktop
FileASSASSIN verwijderen
Rainbow Folders
Sandboxie
Windows 7
Internet Explorer 8
Malware verwijderen
Windows SteadyState
AVG free 9.0
online Backup
ColorPic
Online Virusscanner
Verdachte virus file?
Foto's bewerken
Windows vista
Internet Explorer 7
softperfect firewall
7zip
smartftp
cmos recovery
Remote Desktop client
Outlook Backup
kerio personal firewall
Virus verwijderen
Driver ABC
Windows download
Route planner
Windows update
Office update
Google zoekmachine
DVD
Klimtechniek DVD Beltrum DVD
CopyRight 2004 BNzo Automatisering